Motorrijders en verkeersregelaars gezocht

Update van onderstaand bericht 26-04-2017:

Voor de editie van dit jaar heeft de organisatie van de Ronde van Overijssel inmiddels genoeg verkeersregelaars en motorrijders. Na onze oproep van afgelopen week hebben veel mensen ons laten weten te willen en kunnen helpen. Daar zijn we uiteraard zeer blij mee! Wel blijft het mogelijk om u aan te melden als verkeersregelaar of motorrijder voor de komende jaren. We plaatsen u dan op een lijst en zullen u, indien nodig, één van de komende jaren vragen om ons te helpen.

 

Ook in 2017 wordt de Ronde van Overijssel uiteraard verreden. Op zaterdag 6 mei, de traditionele eerste zaterdag van mei, starten de mannen in de 65e editie van de klassieker. Wij zoeken voor deze dag nog naar verkeersregelaars en motorrijders. Vooral motorrijders zijn momenteel dringend gewenst.

In samenwerking met de politie zorgen zij ervoor dat de wedstrijd veilig kan verlopen, voor zowel de renners als alle andere betrokkenen. Want een grote wielerwedstrijd als de Ronde van Overijssel kan natuurlijk niet georganiseerd worden zonder de hulp van veel vrijwilligers.

Wil jij op zaterdag 6 mei ook helpen? Stuur dan een mail naar Henriette Vos, dat kan via route@rondevanoverijssel.nl en laat ons je voorkeur weten.

Wil of kan je niet als verkeersregelaar of motorrijder optreden, maar toch graag wat doen, dan kan de organisatie je hulp natuurlijk ook op een andere positie rond de Ronde van Overijssel goed gebruiken. Help dus ook mee en versterk onze enthousiaste groep met vrijwilligers.


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed