MAD maakt te gekke films voor de Ronde

Onderscheidende content produceren voor uiteenlopende doelen, klanten en budgetten; dat is waar Studio MAD al acht jaar sterk in is. Zo is Studio MAD trotse partner geworden van de Ronde van Overijssel en verzorgen zij de films rondom het event.

MAD wenst iedereen een te gekke editie van de Ronde van Overijssel toe!

Voorzien van een jong, creatief en gepassioneerd team produceert Studio MAD film- en animatieproducties. Ze zijn gespecialiseerd in het produceren van commercials, bedrijfsfilm, 2D/3D animaties en social video content en denken graag mee met de klant over de beste oplossing en gewenste toepassingen.

De kracht van Studio MAD zit in de passie en gretigheid waar elke productie mee wordt opgepakt. Alle facetten van een film- of animate productie kunnen worden ondergebracht bij Studio MAD. Het schrijven van een script, opzetten van een storyboard, voorbereiden van een opnamedag, filmen, 2D én 3D animatie, montage & op maat gemaakte muziek; you name it! Tijdens het gehele productieproces word je als klant stap voor stap begeleid in de realisering van jouw unieke productie. Alles uitgevoerd met de nieuwste technieken en het beste apparatuur.   

In het innovatieve laboratorium MADlab blijven ze zich innoveren. MADlab is een virtuele broedplaats voor mooie en grensverleggende toepassingen op het gebied van nieuwe media, zoals projection mapping, augmented reality, virtual reality, hyper reality en interactieve films. Ook bouwen ze state of the art interactieve tafels voor beurzen.

Ben je benieuwd naar wat MAD voor jou en je bedrijf kan betekenen? Kom langs voor een bakje popcorn en neem plaats in de bioscoop in de NieuweGarage aan Twentepoort West in Almelo. Neem contact op met Niels Neeskens (niels@studiomad.nl), producent en mede-eigenaar van Studio MAD.

Meer weten?

Meer weten of ook de wielersport in Overijssel ondersteunen? Kijk dan op de sponsorpagina voor alle mogelijkheden!

 


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed