Raab Karcher hoeksteen van de koers

Sinds kort is Raab Karcher niet alleen de hoeksteen van de bouw, maar ook van het wielrennen in Overijssel. De bekende bouwmaterialenhandel verbond afgelopen week hun naam als sponsor aan de Ronde van Overijssel.

Steun aan topsport en talent

Michiel Vincent (voorzitter van de Ronde van Overijssel) is blij met de nieuwe samenwerking: “Raab Karcher is net als wij trots dat zij hun naam op deze manier kunnen verbinden aan ons wielerevenement. Hiermee ondersteunen ze topsport zoals de Ronde van Overijssel, waarvan de komende editie op 2 mei wordt verreden, én de basis van het wielrennen als de jonge talenten in actie komen tijdens de Ronde van Twente op 4 juli. Het uitgebreide programma aan evenementen die de Ronde van Overijssel organiseert maakt de samenwerking tussen ons en Raab Karcher extra aantrekkelijk.”

Michiel Vincent (voorzitter van de Ronde van Overijssel) zette met Menno Hoekstra (Manager Sales & Operations Oost) de handtekening
Menno Hoekstra (Manager Sales & Operations Oost) zette met Michiel Vincent (voorzitter van de Ronde van Overijssel) de handtekening.

Overal in Overijssel

Net zoals ‘Overijssels Mooiste’ vind je Raab Karcher overal in onze provincie, met vestigingen in Goor, Hengelo, Kampen, Nieuwleusen, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Vriezenveen en Zwolle.

Meer weten?

Meer weten of ook de wielersport in Overijssel ondersteunen? Kijk dan op de sponsorpagina voor alle mogelijkheden!

 


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed