Middelkamp verbindt projectmanagement met Overijssels Mooiste

2 april 2022 - Als een echte liefhebber van wielrennen en iemand waar verbinding op nummer één staat, kwam Richard Middelkamp automatisch uit bij het zakelijke netwerk van de Ronde van Overijssel.  

“Wij zoeken in onze opdrachten altijd de verbinding. Daar hoort de band met de Ronde van Overijssel gewoon bij,” legt Richard Middelkamp uit. “Zelf fiets ik al jaren, ook met andere ondernemers. Net zoals wat de Ronde van Overijssel doet met haar sponsoren. Het is een ideale en leuke manier om jouw zakelijke netwerk beter te leren kennen en uit te breiden.” 

Wie zijn wielerheld is? “Dat is natuurlijk Hennie Kuiper. De prestaties van Kuiper zijn voor mij een inspiratie. Hij werd wereldkampioen, Olympisch kampioen, won meerdere touretappes en klassiekers. Voor mij is Hennie Kuiper, met de hulp van zijn meesterknecht José de Cauwer, de beste wielrenner ooit. Dat was ook echt teamwork. De een de benen en de andere koersinzicht.”

Voorzitter van de Ronde van Overijssel Michiel Vincent en Richard Middelkamp zijn blij met de nieuwe samenwerking
Voorzitter van de Ronde van Overijssel Michiel Vincent en Richard Middelkamp zijn blij met de nieuwe samenwerking

Samenwerken centraal

Middelkamp vertelt dat samenwerken centraal staat bij Middelkamp Projectmanagement: “Door de ervaringen in allerlei disciplines in de bouw heeft Middelkamp project management deze gebundeld tot één open en transparant bedrijf waarbij het samenwerken centraal staat. Wij zijn de verbinding tussen klant en uitvoerenden, omdat wij beide partijen waarderen en laten samenwerken. Hierdoor ontstaat er een vorm van totaal ontzorgen voor beide partijen.

De opbouw van de offertes zijn transparant en overzichtelijk, zodat de klant kan kiezen voor de wijze van samenwerken. De openheid en transparantie worden tot uiting gebracht in een offerte waar men in een soort menukaart kan kiezen voor de aangeboden diensten.
Wij kunnen technische inspecties voor u uitvoeren, plannen van aanpak, financiële bouwadviezen, bouwbegeleiding en ook adviezen in het onderhoud aanleveren.”

Ook de wielersport ondersteunen?

Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!

 


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed