Autobedrijf Zwijnenberg al jaren in koers

12 april 2022 - Al jaren maken de auto’s van Autobedrijf Zwijnenberg deel uit van de karavaan van de Ronde van Overijssel, en dat is niet voor niets!

Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf met jarenlange ervaring dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Mercedes-Benz, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf de locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heet Autobedrijf Zwijnenberg u van harte welkom!

Of het nu gaat om auto’s, bedrijfswagens, campers of classics, bij Autobedrijf Zwijnenberg bent u aan het juiste adres. Naast de aan- en verkoop van deze voertuigen doet het bedrijf ook onderhoud, reparatie en lease. Een betrokken team van specialisten staat voor u klaar voor de allerbeste service.

Geschiedenis

De eerste activiteiten begonnen op de boerderij in Haarle. Al sinds 1977 is Zwijnenberg een begrip in Wierden en omstreken. In het buitengebied van Wierden werd het al snel te klein. Vanaf juli 1980 was het bedrijf gevestigd aan de Vriezenveenseweg 7b in Wierden.

Deze locatie bood veel ruimte, en als extra service een tankstation met wasserette. Eind 1999 werd aan de Nijverdalsestraat een tweede vestiging geopend. Vanaf november 2009 werden beide vestigingen weer samengevoegd.

Aan de A35, Rijssensestraat 58a in Wierden is een pand verbouwd zodat Auto Zwijnenberg verder de toekomst in kan. Hier kan uw auto onderhouden/gerepareerd worden in een modern ingerichte werkplaats. In een karakteristieke, maar toch moderne, showroom worden hier de jong gebruikte auto’s aangeboden.

Ook de wielersport ondersteunen?

Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed