Technische Gids 68e Ronde van Overijssel

26 april 2022 - Alle ploegen, routekaartjes, hoogtepunten, kijktips, bijzondere gasten en tussensprints lees je in de Technische Gids van de 68e editie van de Ronde van Overijssel op zaterdag 7 mei 2022!

In het Rondeboek heet voorzitter Michiel Vincent iedereen hartelijk welkom bij de 68e Ronde van Overijssel op zaterdag 7 mei:

Eindelijk weer Overijssels mooiste!

We organiseren de 68ste Ronde van Overijssel. Na twee afgelaste edities, is dat best spannend. De jaarlijkse routine is er toch een beetje uit. Gelukkig bleef de organisatie in beweging, zonder al te veel druk op de pedalen. Tussen de lockdowns door wisten we zelfs een aantal leuke wielerevenementen in de steigers te zetten

Ook zonder officiële Ronde bloeit de Ronde van Overijssel Bike Events volop. Veel nieuwe sponsoren sloten zich aan bij ons netwerk dat staat voor wielersport in de breedste zin van het woord én sportieve gezelligheid met de wedstrijd op de eerste zaterdag in mei als basis.

De 68ste editie heeft een nieuwe finishlocatie. Uit het oogpunt van veiligheid, moesten we besluiten het centrum van Rijssen na twee edities alweer te verlaten. De aankomst is dit jaar op de Markelose weg, een spectaculair alternatief met hoogtemeters in de laatste kilometer.

Rest mij alle vrijwilligers te bedanken voor hun blijvende steun en toeverlaat en enthousiaste inzet. We gaan er een mooie koers van maken met elkaar. Te volgen aan het parcours, via sociale media, live via onze website of op televisie.

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastische dag toe!

Michiel Vincent
Voorzitter Stichting Wielerronde van Overijssel


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed