Caya Slinkman rondemiss in 2015

De 18-jarige Rijssense Caya Slinkman is de rondemiss tijdens de 63e editie van de Ronde van Overijssel. De wielerklassieker bestaat, net als afgelopen jaar, uit twee dagen. Op vrijdag 1 mei wordt de internationale vrouwenwedstrijd van het UCI 1.1 niveau verreden. Een dag later komen op 2 mei de mannen aan de start in hun eveneens internationale koers van het UCI niveau 1.2. Slinkman zal als rondemiss onder meer de huldiging van de renners en rensters verzorgen.

Slinkman is studente werktuigbouwkunde aan Hogeschool Saxion. "Daarbij doe ik de stroming Integrated Product Development", vertelt ze. "Dat is een mix van werktuigbouwkunde en industrieel product ontwerpen. Daarnaast loop ik hard bij AV Rijssen en werk ik in het weekend vaak bij het Brodshoes. Het wielrennen ken ik via mijn ouders en zusje. Mijn vader en moeder hebben altijd veel aan wielrennen gedaan en mijn zusje rijdt wedstrijden."

In het nieuw gestoken
Natuurlijk wordt de rondemiss van de Ronde van Overijssel ook weer leuk gekleed. Daarvoor is opnieuw de Rijssense modezaak Jolie Women ingeschakeld. Zij zorgen dat Slinkman in een passend outfit haar taken kan vervullen. Daarbij samenwerkend met Hair & Beauty by Petra van den Burg. Zij verzorgen de haren en visagie van Slinkman tijdens de koersdagen.


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed