Wielercafé heel goed ontvangen

Het was een meer dan geslaagde avond, donderdag in Markelo. Daar werd in Zalencentrum De Haverkamp het Wielercafé gehouden op initiatief van de Ronde van Overijssel en de TC Tubantia. Ruim honderd bezoekers luisterden geboeid naar de verhalen van onder meer de bondscoach van de succesvolle baansprinters René Wolff, ploegleider Han Vaanhold en zijn pupil Joey van Rhee en veldrijders Thijs Wolsink en Sophie de Boer.

Wolff boeide het publiek met de vergelijking tussen zijn eigen carrière en die van de huidige generatie. "Zelfs bij de vrouwen zou ik nu niet meer winnen", aldus de Duitse bondscoach van de Nederlandse ploeg. Hij gaf aan dat Elis Ligtlee en Jeffrey Hoogland als uitzonderlijke talenten gezien kunnen worden.

Cyclingteam Jo Piels ploegleider stond afgelopen week al nadrukkelijk in de schijnwerpers door een filmpje waarin hij in de auto te zien was tijdens de Ster van Zwolle. Ook hij kon, samen met Henk Schipper van Team Roompot en renner Joey van Rhee, mooie verhalen vertellen. Een opvallend detail: Van Rhee won de wielerquiz. De prijs daarbij was een shirt van Team Roompot. "Volgend jaar hoop ik op het complete tenue", aldus de lachende winnaar.

Klik hier en bekijk het complete fotoalbum van het Wielercafé.


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed