Wielercafé op donderdag 5 maart

In samenwerking met de TC Tubantia organiseert de Ronde van Overijssel komende donderdag 5 maart een wielercafé. Deze zal gehouden worden in zalencentrum De Haverkamp in Markelo. De deur gaat om 19.00 uur open en een half uur later begint het wielercafé, waarvan de presentatie in handen is van wielerspeaker Harry Middeljans en TC Tubantia wielerverslaggever Ralph Blijlevens. De toegang is gratis!

Het wielercafé kent een divers programma, waarbij in zal worden gegaan op diverse disciplines van de wielersport. Zo schuiven onder meer baanwielrenbondscoach René Wolff, Henk Schipper van Team Roompot, ploegleider Han Vaanhold van het Cyclingteam Jo Piels en Ster van Zwolle winnaar Elmar Reinders aan. Ook de Enschedese veldrijdster Sophie de Boer is één van de gasten.

Markelo is tijdens de Ronde van Overijssel op 1 en 2 mei 2015 het Dorp van de Ronde. In aanloop daarnaartoe is het wielercafé één van de momenten waarop de wielersport al aan bod komt. De organisatie hoopt dan ook op een massale opkomst, waarin iedereen samen van de sport kan genieten. Zalencentrum De Haverkamp is te vinden aan de Stationsstraat 30 in Markelo.


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed