Volg Mooi Overijssel en win VIP-tickets

Het televisieprogramma Mooi Overijssel van RTV Oost gaat deze week ruim aandacht besteden aan de Ronde van Overijssel. Iedere week maken zij hun items aan de hand van een fietsroute. Ditmaal is dat het parcours van de wielerklassieker. Op de route zullen zij iedere dag een item maken over de mooie dingen die de provincie te bieden heeft. Via de Facebook pagina van Mooi Overijssel worden ook nog eens twee VIP-tickets voor de Ronde van Overijssel verloot.

Mooi Overijssel is dagelijks te zien in het programma Overijssel Vandaag, dat om 17.00 uur begint en ieder uur herhaalt wordt. Wie VIP-tickets voor de Ronde van Overijssel wil winnen moet de pagina Facebook.com/MooiOV liken om kans te maken.

In de tv-items is dus aandacht voor dingen die bezienswaardig zijn, langs het parcours. Eén tipje willen we daarnaast nog wel van de sluier lichten. Op vrijdag 13 mei, aan de vooravond van de Ronde van Overijssel, zullen in het laatste item van de week wielerfotograaf Dick Soepenberg van Sportfoto.nl en zijn motorrijder Patrick Weegink te zien zijn. Schakel dus iedere dag op tijd in bij TV Oost!


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed