Volg de koers live op @RvOverijssel en Radio Oost

De Ronde van Overijssel zal komende zaterdag 14 mei live te volgen zijn via tweets op ons Twitter-account @RvOverijssel. Al vanaf de uren voor de start zal verslag worden gedaan van alles rond de wedstrijd en natuurlijk wordt de koers zelf volledig voorzien van geschreven commentaar. Op Radio Oost is vanaf 12.00 uur live-verslag te horen van Albert Santing en Bas Stamsnijder. Om 21.30 uur in de avond zal TV Oost een uitgebreide samenvatting uitzenden.

Via het programma Mooi Overijssel besteedde RTV Oost de afgelopen week al veelvuldig aandacht aan de Ronde van Overijssel. Deze vrijdag volgt het laatste item, waarin wielerfotograaf Dick Soepenberg en motorrijder Patrick Weegink. Komende zaterdag is er dus ruim aandacht voor de wedstrijd. De samenvatting met presentator Tijmen van Wissing zal ook op zondag nog te zien zijn op televisie, evenals op de website van RTV Oost.

Buiten ons eigen live verslag en dat van RTV Oost, doet ook het Rijssense Radio 350 verslag van de wedstrijd.

Op deze website is via de pagina 'Live' de feed met Twitter berichten en de radio-player van Radio Oost goed te vinden. Volg www.twitter.com/RvOverijssel alvast om goed op de hoogte te blijven!


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed