Rondemiss bekend

Marloes de Jong uit Wierden is de rondemiss op zaterdag 6 mei 2017 tijdens de 65e Ronde van Overijssel. Tevens zal de 22-jarige Wierdense schone haar opwachting maken tijdens het wielercafé op donderdag 13 april in Zaal Dijk in Lemele, het Dorp van de Ronde 2017.

 

 

Marloes de Jong is geboren en getogen in Wierden. Ze is de oudste van vier kinderen en woont nog thuis, samen met haar moeder, broertje en twee zusjes. Ze zegt: “Het lijkt me ontzettend leuk om rondemiss te zijn. Enige ervaring heb ik ook al, ik was namelijk al eens gastdame bij evenementen. Vorig jaar vroeg men mij al eens om rondemiss te zijn, toen kon ik echter niet want ik had kaartjes voor het concert van De Toppers.”

De rondemiss van de Ronde van Overijssel 2017 heeft één grote passie: Jazzdance. “Vanaf mijn tiende dans ik al bij dansvereniging Intense in Wierden. Ik geef les en daarnaast neem ik deel aan wedstrijden. Ook nationale wedstrijden op hoog niveau” zegt Marloes de Jong.

Afgelopen november studeerde Marloes de Jong af en sinds kort heeft ze een baan als online marketeer.

Over haar rol als rondemiss is Marloes de Jong duidelijk: “Ik ga er blanco in. Ik zie op de dag zelf wel wat me allemaal te wachten staat. Ik laat me graag verrassen. Wel hoop ik op mooi weer.”

“Veel wielerwedstrijden heb ik nog niet gezien tot nu toe. Ik kijk zomers mee naar de Tour de France als deze op tv is, maar daarbuiten zie ik niet echt heel veel wielerwedstrijden. Wel ga ik naar de Nacht van Almelo. Niet naar het wielrennen, maar meer naar het feest erna” besluit ze lachend. 


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed