Mis niets van de 65e Ronde van Overijssel

Wie zaterdag 6 mei niet in staat is om de 65e Ronde van Overijssel persoonlijk te bezoeken, hoeft toch niets te missen. Er zijn verschillende manieren om zaterdag van start tot finish op de hoogte te blijven.

Via Twitter @RvOverijssel en Facebook /RondevanOverijssel proberen we iedereen van minuut tot minuut op de hoogte te houden. We doen dit gedurende de wedstrijd, maar ook al ruim daarvoor en daarna. Ook via onze website: www.rondevanoverijssel.nl is dit liveverslag te volgen.

Maar er is meer. Zo doet RTV Oost zaterdag ook live verslag. De regionale omroep volgt 'Overijssels Mooiste' op de radio live vanuit de koers met flitsen vanaf 12.00 uur. In Sport op Zondag op TV Oost is vanaf 21.20 uur een samenvatting te zien van de wielerwedstrijd.

Verder zijn er tijdens de Ronde van Overijssel diverse journalisten en fotografen in koers van zowel digitale als ook gedrukte media. Ook via hen kunt u tijdens en na de 65e editie van de Ronde van Overijssel op de hoogte blijven over het verloop en de uitslag van de wielerwedstrijd.


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed