Samenwerking met Bandwerk

Het Rijssense internet- en reclamebureau Bandwerk is de nieuwe communicatiepartner van de Ronde van Overijssel. Zij zullen gaan helpen bij het vormgeven van een nieuwe huisstijl, waarmee de organisatie een stap kan maken in haar communicatie-uitingen. Jaarsma & De Boer uit Hengelo, al jaren een parnter van de Ronde van Overijssel, werkt op basis van de nieuwe huisstijl aan een nieuwe website.

De Ronde van Overijssel is blij met haar nieuwe partner. "Bandwerk en de Ronde van Overijssel hebben een aantal overeenkomstige kernwaarden", stelt voorzitter Jan Bakker. "Door de dynamische bedrijfsvoering zijn beide bereid om een tandje bij te schakelen daar waar het nodig is. Om een voorbeeld te geven: De eerste zichtbare verandering, onze sponsorbrochure, was binnen vijf dagen na het aanleveren van de tekst al in ons bezit. Gedrukt en al en van uitstekende kwaliteit. Echt een top prestatie!"

Ook bij Bandwerk kijkt men uit naar de samenwerking. Directeur Hans van der Stouw: "Bandwerk is één van de toonaangevende partijen in Twente als het gaat om de combinatie tussen (digitale) vormgeving en techniek. Het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfsidentiteit of de ontwikkeling van een maatwerk website of webshop gebeurd allemaal onder één dak. Dit heeft er in het verleden al voor gezorgd dat we naast de Ronde van Overijssel ook onze (sportieve) diensten mochten etaleren bij bijvoorbeeld Eredivisieclub Rivo Rijssen, Topklasser Excelsior’31 en de Ronde van Rijssen. De Ronde van Overijssel past perfect in dit rijtje en sluit aan bij onze gedachten om stevig geworteld te staan in de maatschappij."

Trots op samenwerking
"Dit is een zeer mooi partnership voor ons", vervolgt Hans van der Stouw. "Het geeft duidelijk onze ambitie weer voor ons bedrijf en ons merk. Maar weinig sponsorschap platformen geven zoveel regionaal bereik als de Ronde van Overijssel. We hopen op een intensieve samenwerking op tal van (digitale) fronten voor de aankomende jaren. We zijn dan ook best wel een “tikkie trots” op deze samenwerking."

Foto: links Jan Bakker en rechts Hans van der Stouw


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed