Huiskes-Kokkeler / Skoda

Bezoek de website: Huiskes-Kokkeler / Skoda

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente. Met de vijf merken, een eigen leasemaatschappij, verhuurbedrijf, schadebedrijven en een bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit.

Huiskes-Kokkeler is tevens mobiliteitspartner voor de Ronde van Overijssel en dat is met een reden. ŠKODA laat zich al jaren zien in het wielermilieu. Zo is het merk bijvoorbeeld al vijftien jaar als sponsor verbonden aan de Tour de France, waar de leider in het puntenklassement dagelijks de groene trui van ŠKODA krijgt uitgereikt. Daarnaast zijn er tal van profploegen die kiezen voor een wagenpark met ŠKODA-voertuigen. Ook in eigen land geniet ŠKODA naam en faam in de wielersport, denk aan de app “Routetour” en het integrale platform “We Love Cycling”.

Vanuit Huiskes-Kokkeler Autogroep vertegenwoordigt Mike Oude Nijhuis het dealerschap van ŠKODA. “We dragen met Huiskes-Kokkeler ŠKODA graag lokaal ons steentje bij aan het prachtige wielerevenement “De Ronde van Overijssel”. Op 4 mei leveren we een aantal mooie ŠKODA’s en zullen er twee officiële “Team Sunweb” materiaalwagens aanwezig zijn.” Naast een groot aantal prof wielerploegen kiezen ook steeds meer bedrijven voor een wagenpark met ŠKODA auto’s.

Robert-Jan Tijhof, accountmanager zakelijke markt, vertegenwoordigt HK Autolease bij de Ronde van Overijssel. “HK Autolease is de grootste zelfstandige leasemaatschappij in Twente. We hebben alle kennis in huis om voor onze zakelijke klanten de gehele mobiliteit goed, snel en persoonlijk te organiseren. Als Rijssenaar ben ik trots dat we samen met een top merk als ŠKODA sponsor mogen zijn van een mooi regionaal event.”

 

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed