Alfa Accountants en Adviseurs

Bezoek de website: Alfa Accountants en Adviseurs

Alfa Accountants en Adviseurs nieuwe sponsor van de Ronde van Overijssel

Al ruim 76 jaar staat Alfa dichtbij de ondernemer en steunt zij de lokale economie. De Ronde van Overijssel kent ook een rijke historie. Al sinds 1952 wordt dit prachtige evenement jaarlijks verreden door onze mooie provincie Overijssel, dit jaar voor de 67e keer.  Niet zo gek dus dat deze twee partijen elkaar gevonden hebben!

Organisaties als de Ronde van Overijssel vervullen een belangrijke rol in de samenleving. Ze zetten met fantastische evenementen onze prachtige provincie Overijssel internationaal op de kaart en verbinden de (top)sport met mens en maatschappij. De Ronde van Overijssel organiseert ook de wielerevenementen zoals de Ronde van Rijssen, het Regiokampioenschap tijdrijden in Bornerbroek, de Ronde van Twente en de Euregio Gravel Ride. Hiermee zet de organisatie zich ook in voor de breedtesport. Deze combinatie sluit volledig aan bij de visie van Alfa.

Wij voelen ons namelijk in de volle breedte betrokken bij de (lokale) gemeenschap en zetten ons daar graag voor in. Sponsoring is één van de middelen waarmee we dat doen. Op deze manier helpen we organisaties verder met het vervullen van hun ambitie. Een ander middel is het beschikbaar stellen van kennis en kunde of het coachen van ondernemers door het beschikbaar stellen van adviseurs. Het draait niet alleen maar om geld, maar het gaat ook om de ontwikkeling van de mens. Met alle emoties, passies, pieken en dalen waarmee dat gepaard gaat. Veranderingen vormen uitdagingen, en uitdagingen vormen kansen. Wij helpen graag mee met het benutten van deze kansen.  

Met veel plezier sluiten we ons aan als sponsor van de Ronde van Overijssel en kijken erg uit naar alle evenementen die gaan plaatsvinden. We gaan genieten van topsport en zullen elkaar ongetwijfeld ontmoeten. Tot binnenkort! 

Met sportieve groeten,

Hendrik Bouwmeester,

Directeur Alfa Accountants en Adviseurs Twente-Salland

v.l.n.r. Remco Wevers (relatie manager Alfa Accountants), Hendrik Bouwmeester (directeur Alfa Accountants) & Pieter Oosthoek (sponsorcommissie Ronde van Overijssel - Bike Events) tijdens ondertekenen sponsorcontract.

 

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed