Weekamp Deuren

Bezoek de website: Weekamp Deuren

Passie voor deuren 
In 1978 begonnen de broers Jan en Henk Weekamp, vaklieden op en top, met een allround timmerwerkplaats in Dedemsvaart. Wat hun ogen zagen, konden hun handen maken. Deuren, trappen, kozijnen werden met veel liefde voor het vak gemaakt in een absolute topkwaliteit.

Nu, bijna 40 jaar na oprichting, vormen vakmanschap en passie voor het vak nog steeds en misschien wel meer dan ooit onze drive. Wij zijn nog altijd een familiebedrijf waar ruim 700 professionals actief zijn. Samen maken we voor u de allerbeste deur.

Vakmanschap
Vakmanschap en toewijding vormen onze roots! Bij ons werken de allerbeste vakmensen die de puntjes op de i kunnen zetten. Daarnaast beschikken we over de modernste computergestuurde machines. Hierdoor leveren we kwaliteit waar we trots op zijn. Een echte Weekamp voordeur herkent u aan het Weekamp merkteken dat wij aan deze deuren meegeven. Wij stáán voor onze producten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat centraal binnen Weekamp Deuren. Als verwerker van (hard)hout en houtproducten zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er dan ook voor zorgen dat onze activiteiten (en die van onze leveranciers) in overeenstemming zijn met nationale wetgeving en ethische principes. Wij streven er daarbij naar om met onze activiteiten het milieu zo min mogelijk te belasten.

Duurzaam Ondernemen berust bij Weekamp op een aantal pijlers:

  • ecologisch verantwoord
  • sociaal verantwoord
  • economisch haalbaar

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed