Wielercafé Holten

25 april 2022
Het Rabobank Wielercafé 2022 in het Dorp van de Ronde: Holten.
Locatie Kulturhus en de toegang is gratis. 

De Rabobank Holten huist ook in Kulturhus en geeft de activiteit in het wielerdorp Holten graag een steun in de rug. Als Dorp van de Ronde is Holten in 2022 immers hèt middelpunt van wielerminnend Overijssel. De Ronde van Overijssel is natuurlijk erg blij om met deze organisatie - met een beroemd wielerverleden - samen te werken.

Wielercafé

Als je niet op de fiets kunt zitten is de beste remedie om er over te praten. En het liefst met elkaar en met enkele grote meneren en mevrouwen uit de wielerwereld. Dat doet de Ronde van Overijssel elk jaar graag bij het wielercafé. Dat is meteen hét moment bij uitstek om de toch al aanwezige wielerkoorts nog eens flink op te stoken.

Dorp van de Ronde

Het wielercafé is namelijk altijd een paar weken voordat de Ronde van Overijssel van start gaat en wel in het Dorp van de Ronde. De Ronde van Overijssel – Bike Events slaagt er elke keer weer in om de volle zalen te laten genieten van de regionale toppers en de grote namen van het Nederlandse wielrennen. Het wielercafé wordt altijd in goede banen geleidt door rasinterviewers en de wielerkenners bij uitstek, sportjournalist Ralph Blijlevens en Harry Middeljans.

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed