Header

Demi Slooff rondemiss Ronde van Overijssel 2024

RVO is begonnen

Demi Slooff uit Almelo is de rondemiss tijdens de 70e Ronde van Overijssel. Zaterdag 4 mei is ze in het echt te bewonderen tijdens de internationale wielerklassieker. Hier stelt ze zich alvast voor.De 20-jarige Demi Slooff is geboren en getogen in Almelo. Ze studeert Hotel Management aan Saxion Hotel Management in Apeldoorn. In Almelo is ze geen onbekende, want ze is gastvrouw bij Restaurant Kreta. Op dit moment zie je haar hier echter wat minder want Demi loopt tot eind juni stage in Utrecht als Event Producer bij evenementenlocatie DeFabrique. Hier houdt ze zich bezig met het organiseren en aankleden van events.

Grote familie
Demi maakt deel uit van een grote familie. Naast vader, moeder en een zusje, bestaat die familie uit een bonusvader en bonusmoeder en uit twee halfbroertjes en twee stiefbroers. Demi heeft momenteel geen relatie.

Ronde van Almelo
De enige relatie van Demi met de wielersport is tot nu toe de Ronde van Almelo. Of beter; de reclamekaravaan van de Ronde van Almelo. Ze zegt hierover: “Ik heb tot nu toe geen link met de wielersport. Wel ging ik als kind jaarlijks naar de Ronde van Almelo. Maar dan ging ik toch vooral voor het snoep, dat vanuit de reclamekaravaan het publiek in werd gegooid. We namen zelf een emmer mee om maar zoveel mogelijk snoepjes te kunnen bemachtigen.” Zelf fietst Demi ook niet, ze heeft geen racefiets of mountainbike. “Ik fietste alleen naar school en naar vrienden in Wierden en Vriezenveen” zegt ze lachend.

Tiptop
De Almelose schone ziet er zaterdag 4 mei tiptop uit, want Jolie Women uit Rijssen draagt zorg voor haar kleding en Salon Kimm eveneens uit Rijssen maakt haar op en tekent voor haar kapsel. De schoenen van Demi worden gesponsord door Schuurman Schoenen uit Rijssen.