Header

Sponsoren

Nog 156 dagen

Sinds 2016 ontplooit de sponsorcommissie onder de noemer ‘Ronde van Overijssel Bike Events’ nieuwe initiatieven. De focus ligt niet meer alleen op de Ronde van Overijssel, maar ook op ondersteuning aan de breedtesport en wedstrijden voor andere categorieën, zoals de nieuwelingen en junioren. Met verschillende evenementen stimuleren wij de interactie met onze sponsoren en tussen onze sponsoren onderling. De combinatie van de wielersport, gezelligheid en samen sportief bezig zijn staat bij al onze evenementen centraal. Wij zoeken sponsoren die de wielersport een warm hart toedragen en die willen netwerken. Het is onze uitdaging bedrijven die ons sponsoren te laten ervaren dat hun investering in de Ronde van Overijssel zich ruimschoots terugverdient.

VIP TIJDENS DE RONDE VAN OVERIJSSEL
Volledig verzorgd dagprogramma dat start ‘s ochtends vanaf 9.15 uur in het Parkgebouw in Rijssen. Bekijk de video van het VIP Dagprogramma tijdens de 67e editie hieronder:

Het openingsprogramma in de grote zaal start om 10.00 uur. Aan het woord een aantal interessante personen waaronder, oud winnaar en gast van de dag. Aansluitend de presentatie van de deelnemende ploegen op het podium voor het parkgebouw en om 12.00 uur start de wedstrijd. Daarna volgen de gasten de koers van dichtbij deels in gastenwagens tussen de renners deels in de bus. Onderweg stopt de bus o.a. in Zenderen, Ootmarsum, Vroomshoop en op de Holterberg om de renners voorbij te zien komen. Vanaf 15.00 uur is het mogelijk om de koers LIVE te volgen op het grote beeldscherm vanaf de tribune nabij de finish aan de Markeloseweg in Rijssen. Na afloop is er een borrel met aansluitend een warm/koud buffet in het Parkgebouw.


MEER SPONSOR ACTIVITEITEN

Toertocht sponsoren
Ploegentijdrit sponsoren
BikeBeer & WineRide

OOK SPONSOR WORDEN?
Je kunt de Ronde van Overijssel Bike Events op verschillende manieren een warm hart toedragen. Er zijn drie categorieën sponsoren die jaarlijks een vast bedrag betalen. Daarvoor krijgen zij promotiemogelijkheden en naamsvermelding op diverse plekken tijdens de verschillende evenementen en een VIP-arrangement voor de Ronde van Overijssel zelf. Voor alle sponsoren geldt, dat wij ons uiterste best doen zo veel mogelijk ‘return on investment’ te geven op welke manier dan ook. Met sportieve uitdagingen, gezelligheid en koppeling van uw bedrijfsnaam aan evenementen waar veel mensen energie van krijgen.

SPONSORBROCHURE (pdf)

Onze sponsoren