Header

Wielercafé in Vroomshoop

Nog 156 dagen
18 apr

Als je niet op de fiets kunt zitten is de beste remedie om er over te praten. En het liefst met elkaar en met enkele grote meneren en mevrouwen uit de wielerwereld. Dat doet de Ronde van Overijssel elk jaar graag bij het wielercafé. Dat is meteen hét moment bij uitstek om de toch al aanwezige wielerkoorts nog eens flink op te stoken.

Het wielercafé is namelijk altijd een paar weken voordat de Ronde van Overijssel van start gaat en wel in het Dorp van de Ronde. De Ronde van Overijssel – Bike Events slaagt er elke keer weer in om de volle zalen te laten genieten van de regionale toppers en de grote namen van het Nederlandse wielrennen.

Het wielercafé wordt altijd in goede banen geleidt door 2 rasinterviewers en wielerkenners bij uitstek, sportjournalist Ralph Blijlevens. Als topsportverslaggever kent hij de wielerwereld en haar mores goed. Als duo met de wandelende wielerencyclopedie Harry Middeljans. Zij  leiden het publiek door een avond vol mooie wielerverhalen.

Het Wielercafé is op dinsdag 18 april 2023 in de theaterzaal van activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. De toegang is gratis, alsmede het eerste kopje koffie of thee. De zaal gaat open om 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur.

KLIK HIER VOOR HET LAATSTE NIEUWS OVER HET WIELERCAFE