Header

FPS Bouw: Passie voor brandveiligheid én wielrennen

RVO is begonnen
06 apr '22

Met FPS Bouw heeft de Ronde van Overijssel een echt ‘fietsminded’ bedrijf aan zich mogen verbinden. De specialisten op het gebied van brandveiligheid uit Almelo organiseren een regionale MTB competitie en zijn zetten zich sinds kort ook in voor een van de oudste wielerklassiekers van Nederland.

De liefde voor de fiets is verklaarbaar. Eigenaar René Vink is een voormalig (baan)wielrenner en ook commercieel manager Jurgen Lankamp is vaak op zijn racefiets of mountainbike te vinden. Tenminste, als zij niet druk bezig zijn hun opdrachtgevers doeltreffend en efficiënt bij te staan op het gebied van brandveiligheid.

Liefde voor wielersport
Lankamp vertelt dat FPS Bouw bij de Ronde van Overijssel hun zakelijke belangen en de liefde voor de wielersport kan combineren: “Een onderdeel van de commerciële doelstellingen van FPS is om meer naamsbekendheid te verwerven. Om zodoende in beeld te komen bij opdrachtgevers, maar met name ook bij potentiële werknemers. Tevens zijn we als initiatiefnemer en sponsor betrokken bij het opzetten van een regionale MTB competitie Deze competitie is onder andere bedoeld om recreanten kennis te laten maken met de wedstrijdsport.”

Brandveiligheid complex samenspel
FPS Bouw BV is niet zomaar een aannemer. “Wij hebben een speciale passie voor brandveiligheid,” vertelt commercieel manager Jurgen Lankamp. “De brandveiligheid van bouwwerken is een complex samenspel tussen bouwkunde, installatietechniek en organisatie.”

Lankamp vervolgt: “Bij de (ver)bouw van een pand wordt vaak onvoldoende aandacht besteed aan de samenhang tussen de brandwerende maatregelen. FPS Bouw heeft kennis van brandveiligheid op de verschillende gebieden en levert voor ieder gebouw een complete gecertificeerde oplossing. Uw brandveiligheid goed geregeld! Dankzij goed advies, een doordacht plan en kwalitatief werk.

Als onafhankelijk bedrijf zorgen we ervoor dat een pand aan de juiste brandveiligheidseisen voldoet. Ons team beschikt over alle nodige kennis, staan de klant het gehele proces bij en geeft advies waar nodig.

Wij vinden het belangrijk dat de eisen, de bijbehorende activiteiten en producten bij ieder project goed op de situatie worden afgestemd. Dankzij kwalitatief advies worden werkzaamheden discreet en effectief uitgevoerd en zijn de oplossingen doeltreffend en kostenefficiënt.

Met FPS Onderhoud BV zorgen we er voor dat een gebouw jarenlang brandveilig blijft. Naast het inspecteren en in stand houden van de brandscheidingen, kan FPS Onderhoud tevens het gehele brandveiligheidsmanagement verzorgen voor de gebouweigenaar.”

Ook de wielersport ondersteunen?
Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!