Header

Bike Beer & Wine Ride

RVO is begonnen
06 sep '24

Tijdens de jaarlijkse Bike, Beer & Wine Ride worden (potentiële) sponsoren van de Ronde van Overijssel uitgenodigd voor een pittige fietstocht. Niet alleen om kilometers te maken maar ook om gezellig met elkaar te praten en contacten te leggen. Ook krijgen enkele sponsoren dan de gelegenheid zich tijdens het evenement te presenteren.

De Bike Beer & Wine Ride is voor sponsoren van de Ronde van Overijssel wat de Ronde van Lombardije voor de profs is. Maar waar de Worldtour ploegen op het Noord-Italiaanse parcours hun laatste krachten uit hun gegeselde wielerbenen persen organiseert de Ronde van Overijssel – Bike Events een relaxt rondje door Noordoost-Twente.

Want wat is er mooier dan met elkaar fietsen en genieten van het schitterende landschap? Elke editie tovert de organisatie een verrassende route tevoorschijn, uiteraard voorzien van een passende ravitaillering.

BEKIJK DE VIDEO VAN DE BIKE BEER & WINE RIDE 2019


En wees vooral niet verrast als je plots het Twentse heuvellandschap verruilt en jezelf een paar kilometer verder al fietsend in een megagrote bedrijfshal terugvindt. Zo’n ritje is namelijk bij uitstek geschikt om ook kennis te maken met elkaar en elkaars onderneming. Zo gaan sport en ondernemen hand in hand, op de fiets of bij een hapje met een drankje.