Header

Oud-prof Rob Kleinsman bundelt krachten met de Ronde: 'Wij ontzorgen'

RVO is begonnen
06 apr '23

Met KCC als partner loop, ren of fiets je er altijd verzorgd bij. De Ronde van Overijssel weet dat als geen ander, want Kleinsman Custom Clothing kleedt al jaren onze vrijwilligers. Dat is bij oud-profwielrenner Rob Kleinsman in uitstekende handen.

Rob Kleinsman is een graag gezien gezicht bij Overijssels Mooiste. De ex-prof draagt zijn steentje bij in de sponsorcommissie, organiseert veel activiteiten, kleedt met zijn bedrijf KCC onze vrijwilligers en is ook officieel partner van de Ronde van Overijssel geworden.

Tijdens zijn wielercarrière maakte Kleinsman van zijn hobby zijn beroep, als professioneel wielrenner bij de TVM wielerploeg. In dienst van kopmannen heeft Rob de Tour de France, tweemaal de Giro d’Italia en alle voorjaarsklassiekers gereden. Blessureleed zorgde voor een vroegtijdig einde van zijn professionele sportcarrière.

Maar dat betekende geen afscheid van de wielersport. Rob is gaan werken bij Veltec Benelux en heeft jarenlang het merk Ultima Teamwear verkocht en daarna het merk ASSOS. Gepersonaliseerde kleding is eigenlijk altijd een hobby geweest van Rob, een markt waarin kennis en flexibiliteit belangrijk zijn.

'Wij ontzorgen'
"De ervaring met de producten, het proces en de kennis van de markt vormen nu de basis van het eigen merk KCC", zegt Kleinsman. "KCC staat voor betaalbare kwaliteit, korte communicatielijnen en nakomen van de afspraken. Qua ontwerp van de kleding denkt KCC graag pro actief mee.
Vooraf worden, in overleg, meestal voorstellen voor het ontwerp gemaakt door grafisch ontwerpster Tess Kleinsman. Voor bedrijven en clubs heeft KCC de mogelijkheid om een custom webshop in te richten voor de afhandeling van bestellingen. Kortom, wij ontzorgen."Ook de wielersport ondersteunen?
Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!