Sponsor Evenementen

De sponsorcommissie stimuleert door het organiseren van verschillende evenementen de interactie met de sponsoren en tussen de sponsoren onderling. De combinatie van de wielersport, gezelligheid en samen sportief bezig zijn staat bij al onze evenementen centraal. De sponsoren van de Ronde van Overijssel dragen de wielersport een warm hart toe en willen graag netwerken. Het is onze uitdaging bedrijven die ons sponsoren te laten ervaren dat hun investering in de Ronde van Overijssel zich ruimschoots terugverdient.

Naast de Ronde van Overijssel met een volledig ingevuld dagprogramma ondersteunt en faciliteert de "Ronde van Overijssel Bike Events" de volgende evenementen:

Wielercafé

Zodra de voorjaarsklassiekers op TV zijn en een nieuw wielerseizoen van start gaat, organiseren wij een Wielercafé. Elk jaar verrassen we ons publiek met aansprekende gasten uit de wielerwereld en creëren we nieuwe wielerliefhebbers.
Meer informatie >

Toertocht sponsoren

Op 03 mei 2022 rijden sponsoren de finale op parcours Ronde van Overijssel
Op de dinsdagavond voorafgaand aan de Ronde van Overijssel rijden we met alle sponsoren de finale op de racefiets. We starten in Rijssen en pakken de route op vanaf de Holterberg. We doen dat in 2 groepen, een snelle en een ‘gezellige’ groep.
Meer informatie >

Ploegenachtervolging voor sponsoren

30 juni 2022 bij AWV de Zwaluwen in Almelo
De ploegenachtervolging is een spectaculair onderdeel waarbij onze sponsoren vertegenwoordigd door vier medewerkers van hun bedrijf als ploeg de strijd met elkaar aangaan. Op het lastige parcours van de Almelose Zwaluwen. Niet alleen de wedstrijd zelf is belangrijk maar minstens ook het weerzien en bijpraten. 
Meer informatie >

Bike, Beer and Wine Ride

09 september 2022
Als het wielerseizoen zijn einde nadert organiseren wij voor onze (potentiële) sponsoren de Bike, Beer en Wine Ride. Wij stappen op een mooie vrijdag in september samen op de racefiets en bezoeken hierbij een aantal sponsoren die op deze manier tijdens een korte pauze met een hapje en drankje hun bedrijf kunnen promoten. Een rondleiding op de fiets, hoe mooi is dat?
Meer informatie >

Incidentele uitstapjes

Naast de genoemde evenementen grijpen wij indien mogelijk de kans om voor onze sponsoren een leuke trip te organiseren naar een grote wielerwedstrijd. De afgelopen jaren hebben we onder andere uitstapjes georganiseerd naar de proloog van de Giro d’Italia in Apeldoorn, De Tour de France start in Düsseldorf en het WK Baanwielrennen in Apeldoorn.

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed