Header

Toertocht sponsoren

RVO is begonnen
01 mei '24

Onder begeleiding van oud-profs en voormalig wedstrijdrenners fietsen sponsoren en genodigden enkele dagen voor de koers de finale van ‘Overijssels Mooiste’. Zo voel je precies bij welke klim het pijn doet en weet je uit eigen ervaring waar de renners vooraan moeten zitten willen ze kans maken om deze klassieker op hun naam te schrijven.

Het kroonjuweel van de Ronde van Overijssel – Bike Events is natuurlijk de Ronde van Overijssel zèlf. Dat is wat ons betreft toch wel het hoogtepunt op de Overijsselse wielerkalender. Natuurlijk doen we er alles aan om de sponsoren dit optimaal te laten beleven. De ultieme ervaring is natuurlijk door deze ook zelf te fietsen.

BEKIJK HIERONDER DE VIDEO VAN EEN EERDERE SPONSOREN TOERTOCHT:

HET PROGRAMMA VAN DE AVOND IS ALS VOLGT:

16.45 uur  Omkleden in de Reggehal, Nieuwlandsweg 1 in Rijssen (indien gewenst)
17.00 uur  Verzamelen bij Bike Basement by Bloemendal, Banisweg 3 in Rijssen
17.15 uur  Ontvangst (met soep, broodjes en koffie)
17.45 uur  Woord van welkom en briefing
18.00 uur  Vertrek
20.30 uur  Aankomst en omkleden
21.00 uur  Evaluatie / Borrel in het Parkgebouw Rijssen

Het parcours dat wordt afgelegd heeft een afstand van ongeveer 75 kilometer. Er zal gereden worden in drie groepen dus ook de minder getrainde fietsers kunnen mee. De 3e groep met de laagste snelheid zal een 10 kilometer kortere route rijden. Groepen 1 en 2 zullende hele route doen. Een begeleidende bus en enkele motoren zullen zorgen voor depannage en verdere ondersteuning.