Ploegentijdrit voor sponsoren

25 mei 2021 in Bornerbroek

Het Overijsselse Bornerbroek is traditiegetrouw het strijdtoneel voor de jaarlijkse clash van de tijdrijders uit heel Oost-Nederland. Onder de rook van Almelo rijden jongens, meiden, heren en vrouwen hun wedstrijd tegen de klok, elkaar en zichzelf op een speciaal uitgestippeld parcours. Ook de sponsoren van de Ronde van Overijssel meten zich hier tijdens een spectaculaire ploegentijdrit.

De ploegentijdrit is het spetterende sluitstuk van de Oostelijke tijdritkampioenschappen. Een groot aantal sponsorenteams verschijnt aan het begin van de avond de start. De wedstrijd is vriendschappelijk, maar wordt op het scherpst van de snede verreden. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat een aantal teams een aantal (oud)wedstrijdrenners (m/v) in hun gelederen heeft. Gelukkig zorgt de organisatie voor een eerlijk speelveld door handicaps en bonussen toe te kennen.

Hoe dan ook, de ploegentijdrit voor sponsoren zorgt altijd voor een hete zomeravond in het doorgaans zo rustige Bornerbroek. Een aanrader om een keer te beleven, langs het parcours of op de fiets!

Uitslag ploegentijdrit 2018

  1. Voskamp Groep Team 1
  2. Goossens Te Pas Bouw Team 2
  3. Hurenkamp Bedrijfsadvocatuur

Bekijk de volledige uitslag op de site van de KNWU

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed