Header

Jeugd en mindervaliden koersen bij Jumbo Dikke Banden Race

RVO is begonnen
30 apr '23

De wielertalenten uit Rijssen en wijde omgeving kunnen zaterdag 6 mei hun hart ophalen. Na de start van de ‘grote’ Ronde van Overijssel vormt de omgeving van het Parkgebouw in Rijssen vanaf 14.00 uur het decor voor de Jumbo Dikke Banden Race en wedstrijden voor gehandicapten.

Op een loopfiets of een gewone fiets, alle basisschoolkinderen zijn door de organisatie van de Ronde van Overijssel van harte uitgenodigd om kosteloos mee te doen. Er zijn meerdere wedstrijden per leeftijdscategorie, van 3 tot en met 12 jaar. Een helm is verplicht.

Mindervaliderace

Wielrennen is een sport voor iedereen. Vanuit die gedachte organiseert de Ronde van Overijssel samen met Only Friends Twente eveneens een speciale race voor mindervaliden. Ook mensen met een handicap strijden op 6 mei bij het Parkgebouw in Rijssen om het eremetaal.

Inschrijven

De Jumbo Dikke Banden Race en de G-wedstrijden starten vanaf 14.00 uur nabij het Parkgebouw in Rijssen. Schrijf je hier in voor de Dikke Bandenrace of op zaterdag 6 mei zelf bij het Parkgebouw.

Geen jeugdrace in Vroomshoop

Door een gebrek aan animo hebben de lokale wielerclubs Twenterand en WTC Vroomshoop helaas een streep moeten zetten door het in Vroomshoop geplande evenement voor kinderen en leden van de wielerclubs.