Header

Samen bouwen AKOR en Ronde van Overijssel aan wielersport

RVO is begonnen
25 apr '23

"Binnen AKOR zijn we naast gek van bouwen ook gek van sport. We hebben veel wielerfanaten en de passie voor fietsen zit er bij velen in. We vinden het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen richting mens en samenleving. Daarom dragen we graag ons steentje bij aan diverse regionale activiteiten. Op veel verschillende manieren. ‘Overijssels Mooiste’ is dan een logisch evenement om te sponsoren."

"Eerder dit jaar heeft AKOR het vitaliteitsplatform AKOR ACTIEVETIJD gelanceerd. Om nog meer focus te legen op het belang van gezondheid, vitaliteit, sportiviteit & gezelligheid. Want dat draagt allemaal bij aan mensen die goed in hun vel zitten, die gelukkig zijn, ook als ze aan het werk zijn. Dat vinden we bij AKOR erg belangrijk. Hard werken en ook hard lachen. We stimuleren vitaliteit en daarom past de Ronde van Overijssel goed.
 
Bij AKOR realiseren we uitdagende nieuwbouw-, verbouw, en renovatieprojecten en beheren we vastgoed. Dat doen we inmiddels al ruim 40 jaar, eerst als 3 lokale aannemers ‘om de hoek’. Nu als bewezen bouwer met vestigingen in Rijssen, Nijverdal, Epe en Pijnacker en zo’n 250 collega’s.

We zoeken binnen en buiten AKOR verbinding. Hierbij staan menselijke waarden en onze (persoonlijke) overtuiging voorop. Gebaseerd op gelijkwaardigheid en respect. Bovendien zijn we ervan overtuigt dat we hiermee een brug slaan naar de toekomst door samen te werken aan markante oplossingen voor onze opdrachtgevers op basis van drie essentiële eigenschappen wat wij ook wel AKOR DNA noemen:

  • Passie
  • Eigenaarschap
  • Betrouwbaarheid

We bouwen groot en klein, voor particulieren, merken en investeerders. Op gebied van wonen, werken, winkelen en restauratie. Onze mensen zijn zo divers als onze specialismen en we doen niets liever dan mooie projecten maken. Wij brengen mensen samen en verbinden en komen zo samen met de klant tot een bouwoplossing en een passend en soepel lopend bouwproces. Want dat zorgt voor het mooie eindresultaat en blije mensen.  

Wil je meer weten over AKOR? Kijk dan eens op www.akor.nl , wil je werken bij zo’n creatieve, gezellige en sportieve werkgever? Dan zien we je graag opbij de Ronde van Overijssel! Je kunt ons ook leren kennen via www.werkenbijakor.nl."

Ook de wielersport ondersteunen?

Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!

Op de foto: Links Richard Fransen van AKOR en voorzitter Ronde van Overijssel Michiel Vincent (foto AKOR)