KCC Euregio Gravel Ride

Zondag 20 september 2020

Een grensoverschrijdende toertocht voor alle fietsliefhebbers. Dat is de 2e KCC Euregio Gravel Ride op zondag 20 september 2020. Samen met RTC De Stofwolk uit Eibergen, RSC Stadtlohn 1968 uit Duitsland en HTFC Haaksbergen organiseert de Ronde van Overijssel – Bike Events dit evenement voor het tweede jaar. Een schitterende route door de mooiste stukjes van de Achterhoek, Twente en het westen van het veelzijdige Münsterland.

De Euregio leent zich uitstekend voor een gravelride. Juist deze regio, met een landschap van bossen, akkers, heuvels en verborgen historische smokkelroutes. Hier heb je soms echt het gevoel dat je de enige op de weg bent, dat jij alleen dit stukje land aan het ontdekken bent. En waarom zou je je dan houden aan de gebaande asfaltpaden?

Om het avontuur in goede banen te leiden hebben de mensen van de streek een zeer fraai parcours voor je uitgestippeld. Immers, de fietsers van Stadtlohn, de HTFC en De Stofwolk kennen dit gebied als hun broekzak. Er zijn 2 routes, van 55 en die voor diehards van liefst 116 kilometer lang.

De KCC Euregio Gravel Ride is voor iedereen. Of je nu op de racefiets meedoet, op de MTB of op de gravelbike.

Bezoek voor meer informatie over de toertocht de website van de KCC Euregio Gravel Ride

 

Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed