Header

Jan Ligtenberg Financieel Advies is enthousiast over koers en jong wielertalent

RVO is begonnen
16 apr '23

'Het moest er maar eens van komen", vertelt Jan Ligtenberg van het gelijknamige financieel adviesbureau. De Rijssense ondernemer is al jaren fan van de Ronde van Overijssel en besloot zijn steentje bij te dragen.

"Mijn beweegreden om de Ronde te sponsoren is het feit dat ik wielerliefhebber ben en de koers volg" vertelt Ligtenberg. "Zelf ben ik een 'mooi-weer-renner' en fiets met een aantal leeftijdsgenoten in de weekenden. Zeker ook het feit dat de mooiste koers elk jaar in Rijssen start en aankomt is een reden om onze naam daaraan te verbinden."

Liefhebber van koersverhalen

Jan vertelt dat hij met enige regelmaat naar de koers gaat. "Dan ben ik benieuwd naar de verhalen van renners en begeleiders voor en na de koers. De wielerverhalen spreken mij en mijn zoon aan. Omdat de Ronde jaarlijks in Rijssen vertrekt en aankomt en we elk jaar weer enthousiast zijn over de koers, moest het er maar eens van komen om sponsor te worden. Ook de stimulans om jong talent een kans te geven spreekt aan."

Laagdrempelig en persoonlijk financieel adviesbureau

Jan Ligtenberg Financieel Advies is actief in de financiële sector, legt de eigenaar uit. "We zijn een adviesbureau op gebied van verzekeren en hypotheken. Zowel voor de particulier als de MKB ondernemer. In het ondernemende Rijssen is ons bedrijf al vanaf 1996 actief. Ons kantoor zit in het centrum en we willen een laagdrempelig en persoonlijk kantoor zijn. We werken met een aantal collega’s in Rijssen en heb nog een backoffice in Heerenveen."