Huiskes-Kokkeler mobiliteitspartner Ronde van Overijssel

Huiskes-Kokkeler is dé mobiliteitspartner voor de Ronde van Overijssel. Als dealer van onder andere Skoda zorgen zij er voor dat er bekende auto's in de wielerkaravaan van 'Overijssels Mooiste' rondrijden. Niet alleen van de organisatie zelf, maar bijvoorbeeld ook van Team Sunweb, dat zaterdag 4 mei met de opleidingsploeg deelneemt.

Naast de Ronde van Overijssel is Skoda bij de wielerliefhebber vooral bekend van de Tour de France. Al vijftien jaar zijn zij als sponsor verbonden aan de grootste wielerkoers ter wereld, waar de leider in het puntenklassement dagelijks de groene trui van Skoda krijgt uitgereikt. Daarnaast rijden er tal van profploegen met Skoda. In eigen land is Skoda zeker geen onbekende, ook dankzij hun app “Routetour” en h platform “We Love Cycling”.

Team Sunweb

Vanuit Huiskes-Kokkeler Autogroep vertegenwoordigt Mike Oude Nijhuis het dealerschap van Skoda. “We dragen met Huiskes-Kokkeler / ŠKODA graag ons steentje bij aan het prachtige wielerevenement “De Ronde van Overijssel”. Op 4 mei leveren we een aantal mooie Skoda's en zullen er twee officiële “Team Sunweb” materiaalwagens aanwezig zijn.”

Trotse Rijssenaar

Naast een groot aantal profwielerploegen kiezen ook steeds meer bedrijven voor een wagenpark met deze wagens. Robert-Jan Tijhof, accountmanager zakelijke markt, vertegenwoordigt HK Autolease bij de Ronde van Overijssel. “HK Autolease is de grootste zelfstandige leasemaatschappij in Twente. We hebben alle kennis in huis om voor onze zakelijke klanten de gehele mobiliteit goed, snel en persoonlijk te organiseren. Als Rijssenaar ben ik trots dat we samen met een topmerk als Skoda sponsor mogen zijn van een mooi regionaal event.”

Meer weten of ook de wielersport in Overijssel ondersteunen? Kijk dan op de sponsorpagina voor alle mogelijkheden!


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed