Sponsoren vinden elkaar in koers

2 november 2020 - De Groot Vroomshoop en Cycloon Post & Fietskoeriers hebben het fietshart op de goede plek. De vonk tussen beide sloeg over in de volgauto tijdens de Ronde van Overijssel. Een duurzame samenwerking volgde.

De samenwerking ontstond door een gedeelde passie voor wielrennen in een soort driehoeksverhouding. Michiel is adjunct-directeur bij De Groot Vroomshoop én voorzitter van de Ronde van Overijssel. Cycloon en De Groot Vroomshoop zijn beide als sponsor betrokken Overijssels Mooiste. Cycloon-oprichter Eddy te Rietstap reed voorin mee in de koers, vanuit de volgauto die… bestuurd werd door Michiel. “Er was een klik, een duurzame!”Voorzitter van de Ronde van Overijssel Michiel Vincent zat namelijk in de volgauto met Eddy te Rietstap, oprichter van Cycloon.


Sanne Velthuis van Cycloon Post & Fietskoeriers en Michiel Vincent van De Groot Vroomshoop.

Trots en werkplezier

De Groot Vroomshoop laat sinds 2020 alle post bezorgen door Cycloon Post & Fietskoeriers. “Dat sluit heel mooi aan bij de duurzame keuzes die wij maken in ons dagelijks werk met het oog op mens en milieu”, zegt Michiel Vincent. “Maatschappelijk ondernemen betekent voor ons bovendien trots en werkplezier. En dat is wat Cycloon ook uitstraalt. Een passende partner voor de post dus!” Lees hier het hele verhaal over de duurzame samenwerking tussen De Groot Vroomshoop en Cycloon Post & Fietskoeriers.

Ook een klik tijdens de koers?

Wil je ook tijdens de koers een klik ervaren met andere ondernemers? Draag je de wielersport een warm hart toe? Maak dan ook slim gebruik van het grote netwerk van de Ronde van Overijssel!


Twitter Feed

Laatste Video

Facebook Feed